report
report

Mire se erdhet!

Riciklimi.al eshte nje platforme ne internet qe ka per qellim per te mbeshtetur aktoret qe punojne me riciklimin e mbetjeve, duke rritur perfshirjen e tyre ne ceshtjet e mbetjeve dhe duke cuar me tej transparencen ne kete sektor. Platforma do te sherbeje si burim edukimi, informimi, komunikimi dhe zhvillimi te sektorit te riciklimit te mbetjeve ne Shqiperi.

Institucionet publike, industria e riciklimit, shoqeria civile, ekspertet, qytetaret, studentet dhe nxenesit mundet te perdorin kete platforme per vendosjen dhe shfrytezimin e informacioneve qe lidhen me riciklimin e mbetjeve.

Kjo platform eshte e hapur kundrejt cdo institucioni apo individi qe ka realizuar apo do te realizoje nje kontribut ne permiresimin e sektorit te mbetjeve ne Shqiperi.

Opinionet apo produktet e kesaj platforme nuk paraqesin domosdoshmerisht opinionet apo produketet e Qendres Mjedisore per Mbrojtje, Edukim dhe Rehabilitim (EPER Center).


Raportimet e Fundit!

Mbahet takimi lokal “Menaxhimi i mbetjeve urbane ne fokus te medias”

2016-02-05 00:05:07

Qendra Mjedisore pėfoto_sr Mbrojtje, Edukim dhe Rehabilitim (Qendra EPER) dhe Union i... Me shume...

Shpallen fituesit e konkursit gazetaresk “Puna e Kolektorėve Rom dhe Egjiptian nė Riciklimin e Mbetjeve”

2016-01-29 18:05:46

Ditėn e premte, mė 29 Janar 2016, Qendra Mjedisore pėr Mbrojtje, Edukim dhe Rehabilit... Me shume...

“20% e kazanėve tė plehrave nuk dezinfektohen, burim sėmundjesh”

2016-01-07 18:46:45

Nė rreth 20% tė rasteve, kontenierėt e mbetjeve nuk dezinfektohen, duke u kthyer nė b... Me shume...

Njoftime!

Thirrje per pjesemarrje ne konkursin e gazetarise ne fushen: Puna e Kolektoreve Rom dhe Egjiptian ne Riciklimin e Mbetjeve

2015-02-28

Qendra Mjedisore per Mbrojtje, Edukim dhe Rehabilitim (Qendra EPER) me mbeshtetjen e... Me shume...

THIRRJE PER PJESEMARRJE NE FUSHATEN ADVOKUESE ne rajonin e Beratit dhe Vlores

2014-12-01

THIRRJE PER PJESEMARRJE NE FUSHATEN ADVOKUESE - Komuniteti Rome/Egjiptian dhe Ricikli... Me shume...

Ftese per pjesemarrje ne seminarin - Kolektoret Individuale ne Riciklimin e Mbetjeve

2014-11-23

Qendra Mjedisore per Mbrojtje, Edukim dhe Rehabilitim (Qendra EPER) ne kuader te proj... Me shume...

Riciklimi

Burimet

Edukimi

A jeni gati per te ricikluar? Programi i arsimit per praktika te mira me mbeturinat per nxenesit

Burime e Materialeve

Kolektoret Individual

Lidhje