report
report

Pse Riciklojme?

Riciklimi eshte nje pjese e rendeishme e menaxhimit te integruar te mbetjeve dhe ka perfitimet e meposhtme:

  Ruan materialet e paperpunuara – Perdorimi i materialeve te riciklueshme ne vend te materialeve te virgjera per te prodhuar produkte te reja
 1. perdor me pak energji, uji dhe burime te tjera gjate procesit te prodhimit
 2. ruan burimet natyrale dhe te riciklueshmet perdoren si materiale te paperpunuara
  Redukton Ndotjen - Perdorimi i materialeve te riciklueshme ne vend te materialve te virgjera per te prodhuar produkte te reja emeton me pak ndotje ne mjedis
 1. gjate procesit te prodhimit rezulton me pak ndotje si ne ajer ashtu dhe ne uje
  Ruan jetegjatesine e landfillit - Perdorimi i materialeve te riciklueshme ne vend te materialve te virgjera do te thote me pak mbetje per ne landfille
 1. kursen koston e ndertimit te nje landfilli te ri
 2. redukton koston e transportit te mbetjeve
  Redukton Mbetjet - grumbullimi i mbetjeve per riciklim
 1. çon ne reduktimin e mbetjeve
 2. çon ne reduktimin e impaktit negative ne mjedis
 3. redukton koston e grumbullimit te mbetjeve

Riciklimi

Burimet

Edukimi

A jeni gati per te ricikluar? Programi i arsimit per praktika te mira me mbeturinat per nxenesit

Burime e Materialeve

Kolektoret Individual

LidhjeWarning: mysql_close() expects parameter 1 to be resource, null given in /home/content/76/8763976/html/riciklimi/pse_te_riciklojme.php on line 88