report
report

Publikime

2013, nga EPER Center

Udhėzuesi "3R–tė e Mbetjeve nė Institucionet Arsimore tė Qytetit tė Tiranės"

2013, nga DLDP - Programi pėr Decentralizim dhe Zhvillim Lokal

Udhėzues pėr llogaritjen e kostos nė Menaxhimin e Mbetjeve tė Ngurta nė nivel Njėsie tė Qeverisjes Vendore nė Shqipėri

2013, nga EDEN

Udhėzues pėr Kompostimin

2012, nga EDEN

Plani i Menaxhimit te Mbetjeve Urbane Bashkia Berat   

2012, nga IDRA

Deklarate per Shtyp – Anketa mbi Ligjin per Menaxhimin e Mbetjeve

2012, nga EPER Center

Menaxhimi i Mbetjeve Urbane ne Bashkine e Ēorovodės

2012, nga EDEN

Letėr Politikash - Menaxhimi i mbetjeve urbane nė bashkitė e vogla, sfida dhe mundėsi”

2012, nga EPER Center

Raporti "Romet dhe Riciklimi Mbetjeve ne Tirane"

2011, nga EDEN

Vleresimi i Situates se Menaxhimit te Mbetejve Urbane ne Bashkine Berat

2011, nga Co-PLAN

Perpunimi dhe Sistemimi Perfundimtar i Mbetjeve te Ngurta Urbane

2011, nga Co-PLAN

Minimizimi i mbetjeve si nje hap kyē ne manaxhimin e mbetjeve te ngurta urbane

2011, nga Co-PLAN

Politika e mbulimit te kostos ne sherbimin e manaxhimit te mbetjeve te ngurta urbane

2011, nga Co-PLAN

Planifikimi i Manaxhimit Lokal tė Mbetjeve

2011, nga Co-PLAN

Manual Operativ i Administrimit te Lendfillit te Bashkisė Rubik – Rreshen ne Cekaj

2011, nga Shoqata e Bashkive tė Shqipėrisė dhe Shoqata e Komunave tė Shqipėrisė

Rekomandime mbi Projekt “Strategjinė Kombėtare tė Mbetjeve”

2011, nga DLDP - Programi pėr Decentralizim dhe Zhvillim Lokal

Plani pėr Menaxhimin e Qendrės sė Ndarjes tė Mbeturinave tė Riciklueshme (QNMR)


Riciklimi

Burimet

Edukimi

A jeni gati per te ricikluar? Programi i arsimit per praktika te mira me mbeturinat per nxenesit

Burime e Materialeve

Kolektoret Individual

Lidhje