report
report

Harta e subjekteve te riciklimit ne Shqiperi


Lista e subjekteve te riciklimit ne Shqiperi

SubjektiMaterialiPersoni KontaktitNumri i Tel/FaxEmail dhe WebAdresa Postare
EVEREST IEPlastikeVullnet Haka, AdministratorTel:+355(0)42407777
Cel:+355(0)692090854
Fax:+355(0)42407778
info@everestie.com
www.everestie.com
Rr. Yzberisht,Mezez, Komuna Kashar”, Tirane
G-P-R Albania shpkPlastikeElvis Sula, AdministratorTel:+355(0)44804033
Cel:
Fax:+355(0)44804032
info@gpr-albania.com
www.gpr-albania.com
Autostrada Tirane – Durres, Fshati Gjokaj, Tirane
KURUM sh.a.CelikCagatay Uraz , Menaxher i Mardhenieve me PublikunTel:+355(0)42290500
Cel:+355(0)692064911
Fax:+355(0)42290522
infoalbania@kurum.com.tr
Kombinati Metalugjik, Elbasan

Riciklimi

Burimet

Edukimi

A jeni gati per te ricikluar? Programi i arsimit per praktika te mira me mbeturinat per nxenesit

Burime e Materialeve

Kolektoret Individual

Lidhje